BB (Big Brother) riippuvaisena  käsitöiden(tuhrusten)  tekeminen on lisääntynyt huimasti. Telkkaria katsellessa syntyy kaikennäköisiä  kokeiluja.

Pari iltaa sitten yritin taas kehitellä jotain kivaa näpertelyä katsomisen lomaan. Kavoin aikasemmin alennuskorista ostamaani Kuura-lankaa ja rupesin "sätöstelemään".

Lopputulos on ihan siedettävä.Pieni kokeilu omasta päästä. Meidän perheen tulevalle jäsenelle Nyytille siitä syntyi hattu.:) Mietin jos vaikka kummipojalle tekisi samasta langasta villatakin joululahjaksi,materiaali tuntui kivalta ja näytti mukavalta.

Vaikka en oikeasti ole kova neulomaan, niin nyt on jonkun sortin neulekärpänen puraissut. Äidilleni totesin: "On ihan kiva neuloa.Niin pitkään kun ei ole ohjetta kaikki menee hyvin.Omasta päästä neulominen on paljon mukavampaa kun silloinhan ei koskaan tee virheitä!(Toisin kuin minä aina ohjetta noudattaessa)Kaikki "yllätysmuutokset" työn edetessä on "suunniteltuja", ei virheitä.Koskaanhan ei tiedä millainen omasta päästä tehty luomus näyttää valmiina."

Itseensä taas paljon tyytyväisempi Nillinka:)
1972571.jpg